Het is moeilijk om te krijgen voor het kijken naar educatieve overdracht of het lezen van een wetenschappelijk dagboek. Hij houdt van videogames, houdt van plezier en haat het leren als het saai is.

Hoe seksbibliotheken uit te geven: Draai de les in het spel. Aankondiging dat je vandaag speelt in de “Apparatuur of Wensen”: eerst zeg je tegen hem, welke kamagra van je intieme verlangens om te vervullen, en hij doet het, en dan het tegenovergestelde. Voor het spel zal hij niet raden dat je het leert.

2. Ingenieur

Deze man zal graag de avond doorbrengen, graven in de binnenkant van een gebroken tape-recorder. Als kind demonteerde ik speelgoed om naar binnen te zien, en vaak terug. Was dol op vliegtuigmodellering – en misschien is het nog steeds dol op.

Hoe Sex Libraza uit te geven: Het is het beste om ermee te praten vanuit de positie van logica. Dergelijke minnaar is het beste uitgelegd Passion Mechanics. Misschien zal dit niet zo’n gedetailleerde beschrijving zijn als: “Als tijdens de benadering van het orgasme mijn tepels stimuleert, zal mijn hypothalamus een hormoonoxytocine toewijzen en mijn gevoelens zullen veel helderder zijn”. Maar iets in deze geest zal hij zeker waarderen.

3. Intuïtisch

Hij https://farmaciadiprima.com/v-gel/ gelooft in zijn voorgevoelens, en ze misleiden hem zelden. Hij voelt perfect de gewenste richting zonder een kaart.

Hoe Sex Libraza uit te geven: Hij vindt het leuk om hints te ontvangen en geen directe instructies. Dus de man met ontwikkelde intuïtie is beter om te begrijpen wat je wilt, kreunt, zuchten en gebaren dan gedetailleerde uitleg.

4. Pragmaticus

Hij zal liever naar de film kijken dan het lezen van het boek, want zo sneller. Of loopt door het opnieuwling van het perceel in Wikipedia. Hij houdt niet van lange argumenten – het is meer geïnteresseerd in het opnemen van al het bovenstaande, korte samenvatting, digests, referentie-informatie. Voor hem is het belangrijkste ding het resultaat, niet het proces.

Hoe Sex Libraza uit te geven: Laat niet los in Long Ranting. Zeg gewoon iets in de Geest: “Als je me hierheen streelt en hier, zal ik gek zijn op de Kayfa”. Dat is alles wat hij moet weten hoe je je kunt plezieren in bed.

Verschillende manieren om een ​​partner te tonen zoals u aangenamer bent

Caress-handen: Zet zijn hand op je pubis en bedek je handpalm. Zeg: “Ik vind het leuk als je dat doet. “- en maak het traag, ritmische cirkelvormige bewegingen om de clitoris en het omringende grondgebied te aaien. Laat hem dan een paar minuten doen. Om het aan te moedigen, maakt het wanneer hij doet wat je nodig hebt. Laat hem dan andere bewegingen zien die je leuk vindt.

Affectietaal: Afbeelding van de index en de middelvinger de letter “V” aan beide zijden van het gevoelige punt, en het zal niets blijven, behalve om de tong tussen hen te penetreren. Verplaats dit “frame” van de vingers, afhankelijk van waar u IT-taal wilt verzenden.

In Mission Positie: Als hij met alle gewicht ligt, en niet in de handen rust, probeer dan te rusten in de schouders van de partner en om het voorzichtig van mezelf te verwijderen, uit te leggen: “We zullen aangenamer zijn als ik onder u kan bewegen”. Je hebt een ruimte om de heupen te verplaatsen in dat ritme, het tempo en de richting die je nodig hebt.

No comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *